2021-07-10 07:54:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Fontos, hogy kiállj amellett, amit igaznak gondolsz

Napi horoszkóp július 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint fontos döntést kell ma meghoznod. Ne hamarkodj el semmit, hagyd magadban megérni az elképzeléseidet, és csak akkor lépj, amikor biztos vagy benne, hogy a helyes utat választottad.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Sohasem titkoltad az érzelmeidet, most azonban mintha túlzásokba esnél. Mintha olyankor összekevernéd a lelki és az anyagi kérdéseket. Jó lenne, ha rendet raknál a fejedben.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár néha tartasz attól, hogy hagyd magad érzelmileg is bevonódni bizonyos helyzetekbe, most mégsem teheted meg, hogy a pártatlan szemlélődő szerepében maradj. Sok fontos dolog történik közvetlen környezetedben, nem szemlélheted úgy az eseményeket, mint egy kívülálló.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kirándulás, a családi hétvége sok szép élményt adhat. A következő napokban reménykedhetsz abban is, hogy több lesz a pénzed. Legyél óvatos, ha autót vezetsz, a biztonság legyen a legfőbb szempont!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hétvégén fölösleges családi vitába bonyolódnod, kíméld idegeidet, hangszálaidat. Nem biztos, hogy ők a hibásak, lehet, hogy neked kellene elgondolkodnod arról, hogy van-e értelme állandóan függetlenségi harcokba bonyolódnod.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagy örömödet leled most a családi összejövetelekben. Persze lehet ez a „választott” családod, a barátaid is. Az biztos, hogy lelkileg, érzelmileg valakivel nagyon közel kerültök egymáshoz, és meg is lep, mennyire egy hullámhosszon vagytok.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Van úgy, hogy bizonyos idő után megváltozik az ember véleménye. Az évek múlásával, az egyre több tapasztalat miatt ez gyakran előfordul. Az a fontos, hogy kiállj amellett, amit igaznak gondolsz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hol gyötröd magad, hol meg álmodozásba menekülsz. Pedig vágyaid nem reménytelenek, csak rossz helyen keresgélsz. Lépj túl azokon a helyzeteken, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet tovább.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy kapcsolatnak köszönhetően sokat változol pozitív irányban. Új kapcsolatod az önkifejezési vágyadat is felébresztette benned. Amennyiben nem lenne partnered, most nagy esély van rá, hogy találkozzatok.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Fogadd el mások véleményét, de ahhoz is ragaszkodj, hogy a tiédet is elfogadják. Nem kell mindenben egyetérteni, még a hozzád közel állókkal sem. Vannak olyan értékek, amik időt állóak, és ezekkel kapcsolatban biztosan nem fogsz változtatni az elképzeléseiden.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szombat délután a merengés jegyében telik. Talán a kezedbe akad a család egykor volt tagjainak valamely ereklyéje. Kellemes révedezésedet szakítsd meg egy sétára vagy egy csobbanásra a közeli strand vizében.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Használd fel azt a sok extra energiát, amit a Rák-újhold ad. Tervezz összejövetelt, vakációzást, kirándulást, de semmiképpen sem egyedül! Jól fogod magad érezni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: